"Klopp hanterade United perfekt"

Bild till nyheten "Klopp hanterade United perfekt"
Jamie Carragher tycker att tysken lyfte laget inför en av säsongens tuffaste matcher.

Carragher satt i Sky Sports studio på Old Trafford och kunde konstatera att hans gamla klubb stått för en väl godkänd insatts. "Carra" anser att nyckeln var hur Jürgen Klopp tog sig an matchen.

Den forna mittbacken tycker att det var rätt av Liverpool och deras supportrar att vara försiktiga med den fina form United kom in i matchen med. Lägg ihop detta med att Liverpools form inte var något att hänga i julgranen heller.

Efter besvikelser mot Plymouth och Southampton var det dags att visa att första halvan av 2016/17 säsongen inte var någon tillfällighet.

"Jag tycker att en av Jürgens stora styrkor är att lyfta spelare till en högre nivå" sa "Carra" på Super Sunday.

"Uniteds fina form, Liverpools insats mot Southampton, skadorna och en ung grabb på högerbacken kunde vara receptet till ett tråkigt veckoslut för Liverpools supportrar. Men sättet Klopp hanterade pressen och media på var superbt. Han sa bara att han längtar enormt till matchen och att Liverpool var där för att kriga"

Carragher tror att det sena kvitteringsmålet svider för fansen och spelarna.

"Från Liverpools perspektiv, eller vilket lag som helst egentligen, så känns det nog som två förlorade poäng när man får en sen kvittering mot sig. Men när fansen och spelarna vaknar på morgonen så kan man kolla tillbaka på det som en vunnen istället. Dessutom så är Chelsea inom räckhåll igen."


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer