Fansen FIFA-prisades

Bild till nyheten Fansen FIFA-prisades
Liverpool och Borussia Dortmunds supporters tog hem FIFA Fan Award på en gala i Zürich igår kväll. "Fansen kan vara stolta", säger Jürgen Klopp.

De vann för den grymma YNWA strax innan avspark i den magiska Europa League-matchen på Anfield i april, då Liverpool dessutom vände 1-3 till 4-3 och avancemang.

"Ett av de största ögonblicken i mitt liv. Jag tror inte vi där och då riktigt fattade hur känsloladdad den kvällen var för mig, Zeljko (Buvac), Peter (Krawietz) och våra familjer".

"Vi har tagit åt oss av det i efterhand. Det var så många saker från den kvällen som jag aldrig kommer glömma, men insatsen från fansen är förmodligen det jag kommer att minnas allra bäst."

"Stämningen är den bästa jag har upplevt".

"Priset går till båda lags supporters och den respekt som våra vänner i Dortmund visade var världsklass. Att uppmärksamma de 96 offren, deras familjer och andra överlevande efter Hillsborough-tragedin var väldigt gripande."

"Jag vet att vi vann och gick vidare, men alla som var på Anfield den kvällen eller såg den på TV hemma – oavsett om de hade rött eller gult och svart på sig – vet att fotbollssporten kan vara väldigt stolta över hur de representerade sina klubbar."

"Jag vill på vägnar av Liverpools stab och lag tacka alla som röstade på oss. Utmärkelsen är välförtjänt och jag hoppas att de speciella minnen som skapades den kvällen kan få vara det perfekta exemplet på vilken glädje som fotboll kan ge människor."

Källa: Liverpoolfc.com

Klipp från FIFA-galan nedan:

Sången som gjorde´t!


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer