Gomez om återkomsten

Bild till nyheten Gomez om återkomsten
Efter 15 månaders skadehelvete så är Joe Gomez äntligen tillbaka. Detta till många fans förtjusning. Den unge mittbacken pratar Klopp och hur det känns att vara tillbaka.

Joe Gomez har uttryckt sin tacksamhet till Jürgen Klopp efter att ha spelat 90 minuter mot Plymouth Argyle i söndags. Gomez spenderade totalt 465 dagar på sidlinjerna efter att ha dragit på sig en korsbandsskada i September 2015.

19-åringen har rehabiliterat med U23 i nästan två månader innan äntligen blev inkluderad i A-lagets startelva igen. Mötet med Plymouth blev Gomez första framträdande under Klopp och den unge mittbacken hoppas att hans utveckling kan fortsätta under tysken.

"Han har varit ett massivt stöd för mig" berättar Gomez för Liverpoolfc.com. "Han har hjälpt mig pusha på när det varit trögt mentalt."

"Han är en fantastisk manager som alla vet. Det har varit kanon för mig att få lära under honom och förhoppningsvis så kan det fortsätta så."

Korsbandsskadan kom när Gomez var och spelade för Englads U21-lag. En trupp han slagit sig in i efter en imponerande start på sin karriär hos "The Reds".

Liverpool värvade Gomez från Charlton Athletic för 3.5 miljoner pund sommaren 2015. Det var dock som vänsterback, inte mittback där han spelade mot Plymouth, han imponerade från under Brendan Rodgers. Skadan kom sedan under Klopps första vecka som manager.

Det som höll igång honom var tanken att få springa ut framför publiken på Anfield igen.

"Det betydde mycket för mig att få göra det igen efter ett så långt uppehåll. Det är skönt att vara tillbaka men nu vill jag bara försöka spela fotboll regelbundet igen och försöka vara inblandad så ofta som möjligt."


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer