Lallana utsedd till månadens spelare

Bild till nyheten Lallana utsedd till månadens spelare
Adam Lallana blev idag utsedd till månadens spelare i Liverpool för hans insatser under december.

Lallana tog emot priset på Melwood efter att ha vunnit med hela 55% av fansens röster.

Han spelade sex matcher i december efter att ha kommit tillbaka från en skada när han gjorde ett inhopp mot Bournemouth.

Lallana gjorde fyra mål, han öppnade målskyttet i matchen mot West Ham för att sedan göra två mål i vinsten mot Middlesbrough och till sist tände han Liverpool i matchen mot Stoke med sin kvittering.

Efter att ha fått priset sa han såhär till Liverpoolfc.com:

"Mina lagkamrater har en stor del att spela i detta. Det är såklart kul för den som vinner priset, men det är alltid tack vare laget."

"Om du går igenom hela laget så har alla gjort riktigt bra insatser. Vi har haft ett par skador också vilket har gjort att alla behövt spela på topp."

"Nu när Sadio åker kan vi förhoppningsvis få Phil tillbaka i laget och om alla ger allt för laget kan vi förhoppningsvis uppleva ännu en bra månad.

Det är andra gången som Lallana har vunnit priset den här säsongen, den första gången var i September.

Lallana fortsatte: 

"Jag tycker att det gick bra för laget under den här månaden och såklart skulle vi helst ha vunnit mot Sunderland också."

"Men om du istället byter plats på det resultatet och resultatet mot City så tror jag att man skulle vara nöjd och mer positiv."

"Totalt sett var perioden över jul bra för oss trots att de andra lagen runt om oss också vann sina matcher. Nu har vi en ny viktig månad framför oss med möten mot stora lag så vi måste fortsätta att se framåt och fortsätta att utvecklas."

"Vi har ju FA-cupmötet nu på söndag vilket alla ser fram emot - vi älskar FA-cupen. Vi är också i semifinal i Ligacupen och såklart så har vi också United borta som vi alla längtar efter."


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer