Matip tillbaka inom de närmsta dagarna

Bild till nyheten Matip tillbaka inom de närmsta dagarna
Joel Matip hoppas vara tillbaka i full träning inom de närmsta dagarna efter sin ankelskada.

Joel Matip har inte satt något mål när det gäller hans comeback utan fokuserar enbart på att undvika fler bakslag i rehabiliteringen.

Matip har endast spelat i en av Liverpools åtta senaste matcher, han missade hela jul- och nyårsprogrammet på grund av sin skada.

"Det blir bättre och bättre och jag hoppas vara tillbaka i full träning inom ett par dagar," sa mittbacken till Liverpoolfc.com

"Det är min plan men man vet aldrig hur det kommer att gå. Det känns positivt och jag hoppas att detta kapitel närmar sig sitt slut."

"Det var min vänstra fotled som var skadad. Till en början krävdes vila men sen var jag för ivrig att börja spela igen."

"Tre eller fyra veckor innan matchen mot West Ham var första gången jag kände av det och jag ville spela för tidigt."

"Men nu, nu är jag på god väg."

Jürgen Klopp och hans lag har en tuff period i Januari med ligamatcher mot både Manchester United och Chelsea i horisonten - dessutom väntar dubbelmötet mot Southampton i Ligacupens semifinal.

Men Matip vill inte fokusera för mycket på spelschemat, han försöker istället bli kvitt sina skadeproblem helt eftersom han självklart vill vara involverad igen så snart som möjligt.

"Jag vill vara fit for fight och komma tillbaka i spel igen, men jag har inget mål när jag ska vara tillbaka i truppen."

"Jag vill bli helt återställd, resten kommer att lösa sig med tiden."


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer