Aldridge om Gerrard och Henderson

Bild till nyheten Aldridge om Gerrard och Henderson
Förre Liverpoolspelaren John Aldridge anser att den legendariske Steven Gerrard hjälpt Jordan Henderson bli redo för kaptensrollen.

Det var många som funderade hur Liverpool skulle fungera efter att Steven Gerrard lämnat över kaptensbindeln till sin efterträdare. Jordan Henderson fick den stora äran och det stora ansvaret att bli den nästa kaptenen.

John "Aldo" Aldridge anser att Henderson varit fantastisk den här säsongen och har axlat det enorma ansvaret på ett väldigt bra sätt. Mycket tack vare Steven Gerrards hjälp.

När Aldridge pratade med 888sport så sa han: "Jordan har blivit en riktigt bra spelare."

"Det fanns en del frågetecken om honom när han anlände till laget. Om han skulle kunna hantera Liverpools storlek som klubb och så vidare. Men med Steven Gerrards hjälp så har han mognat, hittat fäste och förtjänar att bära kaptensbindeln."

Det är dock inte bara på planen som Henderson imponerat på "Aldo". I matchintervjun efter derbyt i måndags så fick kaptenen ta emot en del frågor om Ross Barkleys tackling mot honom.

Barkley hade tur som inte fick ett rött kort samtidigt som Henderson har tur att han inte behövde avbryta säsongen i förtid. I intervjun agerade Henderson väldigt moget och avfärdade tacklingen som "sådant som händer under heta derbyn".

"Att vara så lugn och sansad i intervjun efter den tacklingen visar hur mogen Henderson är" tillägger Aldridge.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer