"Hendo" om Sturridge återkomst

Bild till nyheten "Hendo" om Sturridge återkomst
Lagkaptenen säger att det är fantastiskt att anfallaren är tillbaka och pratar lite Mané.

Daniel Sturridge återkomst är extremt välkommen säger Jordan Henderson. Han anser att det kommer hjälpa Liverpool att hålla uppe momentumet över den hektiska julperioden.

"Hendo" pekar på hur matchen mot Everton ändrades i Liverpools favör när "Studge" och Emre Can blev inbytta.

"Det visar bredden vi har i truppen" säger lagkaptenen. "Dom var fantastiska efter de blev inbytta." Jag är helt säker på att Evertons spelare inte njöt av att se 15 och 23 komma upp på tavlan."

"Daniel skapade lite magi från ingenstans och det är sånt spelare som han kan göra."

Liverpool har 37 poäng efter 17 matcher i ligan vilket är den högsta andelen man har samlat på sig under "Premier League-eran". Detta har bara hänt en gång tidigare "The Reds" är 6 poäng bakom ligaledarna Chelsea och nu ligger fokus på hemmamatchen mot Stoke den 27:e närmast. Det är den första av 3 matcher på 6 dagar.

En spelare som har varit glödhet för Liverpool nästan hela säsongen är Sadio Mané. Yttermittfältaren som anlände från Southampton i somras klassas hittills som en av ligans värvningar av många.

Dessvärre så måste Liverpool klara sig utan Mané då han ansluter till Senegals trupp för Afrikanska Mästerskapen. Detta efter matchen mot Sunderland den 2:a Januari.

Henderson säger att det är tungt att tappa Mané efter den fina första halvan av säsongen han stått för. Dock så tror kaptenen att truppen kommer klara sig.

"Jag har hela tiden vetat att Mané är en duktig fotbollsspelare" säger Henderson. "Det märktes när vi mötte Southampton och spelade mot honom. Men han hittat en ny nivå sedan han kom till Liverpool."

"Hans förbättring ska både han och managern ha beröm för. Det kommer vara tungt att tappa honom till Senegal. "Dock så tror jag att vi har tillräckligt mycket styrka i truppen och att vi kommer klara oss bra ändå."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer