Coutinho tillbaka mot City?

Bild till nyheten Coutinho tillbaka mot City?
Philippe Coutinho har berättat att han hoppas kunna återvända till Liverpools möte mot Manchester City under nyårsafton.

Philippe Coutinho har missat de senaste matcherna på grund utav den ankelskada som han ådrog sig under Liverpools 2-0 vinst mot Sunderland i slutet av förra månaden.

Men med en rehabilitering som är positiv har brasilianaren en målsättning om att kunna spela mot Pep Guardiolas mannar. 

"Det är min förhoppning, att vara tillbaka till den matchen."

"Rehabiliteringen går mycket bra. Nu kan jag gå utan kryckor och jag jobbar på bra med medicinska teamet. Så jag är nöjd över hur min läkeprocess fungerar."

Coutinhos skada kom vid en oläglig tidpunkt efter att han hade startat säsongen i toppform både för klubb- och landslag.

Trots att det såklart är frustrerande att stå på sidan är de rödas nummer tio ändå nöjd att skadan inte var allvarligare:

"Direkt efter matchen, när jag såg bilder och videor av min skada blev jag väldigt orolig," berättar han 

"Men när jag fick reda på hur länge jag skulle bli borta, det var såklart tråkigt, men det kunde ha varit mycket värre. Jag är glad för att det inte var allt för allvarligt."

Liverpool har tappat poäng i deras två senaste matcher i och med förlusten mot Bouremouth borta samt det oavgjorda mötet mot West Ham hemma på Anfield.

24-åringen är dock säker på att hans lagkamrater kan studsa tillbaka i de kommande matcher trots hans frånvaro.

"Det är såklart att det har varit frustrerande, likt alla andra spelare vill jag hellre vara nere på planen än uppe på läktaren."

"Den senaste matchen blev oavgjord, det var inte det resultat som vi ville ha, men laget besitter fortfarande goda kvaliteter och jag är säker på att vi kommer tillbaka starkare i nästa match."

Källa: Liverpoolfc.com


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer