"Aldrig glad när vi släpper in mål"

Bild till nyheten "Aldrig glad när vi släpper in mål"
Idag höll Klopp en presskonferens efter matchen mot West Ham och inför matchen mot Middlesbrough på onsdag.

Om försvarsspelet och matchen mot West Ham: "Som tränare är man aldrig glad när vi släpper in mål. Men jag kan inte bli en del av den här diskussionen i media. Vi måste jobba med alla aspekter men det är svårt att jobba med frisparkar och skott som tar på någon annan och ändrar riktning. I de flesta situationer har vi varit bra defensivt men igår hade vi lite problem. Vi blev för offensiva och bjöd in West Ham i matchen. Det kan verka som om vi bara är bra när vi får pressa högt men så är inte fallet, det har vi visat tidigare. Vi jobbar på saker och ibland ser man inte resultat av det direkt. Vi hade fler chanser och domaren hade kanske kunnat ge oss straff."

"Det finns mycket att analysera med det är bara två dagar tills nästa match. Vi får göra några justeringar. Vi borde ha vunnit både mot West Ham och Bournemouth."

Om Karius: "Jag bryr mig inte om vad media frågar mig. Oavsett vad jag svarar kommer det bli rubriker, och det är jag inte intresserad av. Du kan skriva vad du vill medans vi måste arbeta. Vissa saker är uppenbart och andra inte. Jag måste jobba med spelarna. Det är aldrig bara en spelares fel."

Om titelracet: "Det är ingen idé att räkna poängen mellan lagen vid den här tiden på säsongen. Vi kan inte påverka vad Arsenal och Chelsea gör. Om gapet mellan oss och lagen högst upp är för stort, är det vårat eget fel."

Om potentiella köp i januari: "Mitt svar hjälper inte oss. På bänken såg man att vi hade många rutinerade defensiva spelare men få offensiva. Om detta fortsätter kommer vi ha ögonen öppna, men vinter fönstret är inte det bästa."

Klopp om kritik: "Jag är inte förvånad. Under min först presskonferens pratade jag om brittisk media. Gamla spelare glömmer helt och hållet hur det kändes när de blev kritiserade. Speciellt bröderna Neville. Den ena som varit tränare borde veta. Han är inte intresserad av hjälpa Liverpools spelare."

Om Middlesbrough: "Det gör inte mycket framåt och släpper inte in mycket bakåt. De är ett spelande lag. Det är aldrig lätta matcher i Premier League, vi har analyserat dem och de har många bra spelare."

"De är flexibla, i vissa matcher är de ett lag med mycket boll, andra matcher har det inte så mycket boll."

Om spelet: "Rytmen är bra men balansen har inte varit så bra på sistone. Offensiva rörelsen har varit bra vi spelar snabbt. Vi är ett bra lag men man måste hitta balansen. "

Om Marko Grujic: "Han har haft problem med en muskel men han är på väg tillbaka och har tränat normalt men efter träningen kände han något."

Om Emre Can: "Han stötte sitt knä mot Origi. Båda kunde fortsätta träningen men kände smärta efteråt. Vi kollade närmare på skadan och han är osäker mot Middlesbrough men är helt säkert tillbaka mot Everton."

Om Dejan Lovren: "Jag vet inte mer än att det var kramp. Han ville fortsätta men vi tog beslutet att ta ut honom."

Om vad han säger till Karius: "Det kan jag inte säga här. Bra försök."

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer