"Vi är redo att värva i jaunuari"

Bild till nyheten "Vi är redo att värva i jaunuari"
Jürgen Klopp menar att Liverpool är redo att agera på transfermarknaden i januari. Men han vet inte än om det kommer att behövas.

Efter skadan på Philippe Coutinho har spekulationerna kring potentiella värvningar i januari ökat. Brasilianaren kommer att missa minst fem veckor och Sadio Mane förväntas bli borta stora delar av januari på grund av spel i de Afrikanska mästerskapen.

Fler skador på Adam Lallana, Daniel Sturridge och Roberto Firmino har lämnat Liverpool med väldigt få offensiva alternativ.

Klopp har trots detta sagt att han är nöjd med sin nuvarande trupp och med arbetet som klubbens "värvningsteam" utför.

"Jag satt och åt frukost med vår scoutavdelning, vi pratade om vilka som är möjliga i januari eller till sommaren. Det är alltid såhär, vi spenderar mycket tid tillsammans."

"Det gäller att vara redo och det är just det vi försöker att vara."

"I slutändan har jag ingen aning om vi kommer att göra något i vinter eller inte."

"Det är självklart så att ju mer skador vi får desto mer tänker du på potentiella värvningar, men många tyckte att vi borde ha värvat mer i somras men jag tycker det har gått väldigt bra ändå."

"Vi hade otur nu med Phil borta samtidigt som Roberto,Daniel och Lallana."

"Vår situation hade varit svår för vilken klubb i världen som helst och du kan inte förbereda dig för detta."

"Jag behöver inte 20 alternativ. Jag behöver det rätta alternativet. Det handlar inte om antalet. I sådana här situationer uppkommer möjligheter för de spelare som inte har spelat så mycket på senaste tiden."

"Om vi hade haft fem till spelare lika bra som de som är skadade hade de inte fått tillräckligt med speltid under säsongen. Det är bättre att ta in unga spelare."

"Om alla de andra spelarna håller sig skadefria behöver vi ingenting. Vi har fortfarande alternativ, unga spelare som ser riktigt bra ut. Vi har goda möjligheter till att förändra laget."

Klopp är missnöjd med hur alla rykten cirkulerar kring vad som ska värvas eller säljas. Han menar att det ofta är respektlöst mot den nuvarande truppen.

"Om jag skulle säga att vi ska köpa, då kommer det inte pratas om annat fram till den 31 januari. Det är fullständigt orimligt."

"Jag har väldigt svårt att vara en del av denna galenskap kring transfers. Det stör bara, för när jag pratar om spelare som vi behöver ser ni det alltid som kritik mot de spelare vi har i truppen."

"Om vi känner att vi behöver någon kommer vi att göra allt vi kan för att lyckas. Om inte, så kan ni skriva vad ni vill. Vi kommer ändå inte göra något. Vi söker bara den rätta lösningen inte vilken lösning som helst."

Källa: Liverpoolecho.co.uk


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer