"Inga planer på att sälja Sturridge"

Bild till nyheten "Inga planer på att sälja Sturridge"
Klopp bekräftade under dagens presskonferens att både Adam Lallana och Roberto Firmino är i full träning inför matchen på söndag. Daniel Sturridge är ännu inte spelklar.

Om skador: "Adam Lallana var tillbaka i full träning igår, torsdag. Vi får se hur det känns för honom. Firmino är också tillbaka i träning även om han fortfarande känner lite smärta. Daniel Sturridge kommer inte bli tillgänglig för matchen mot Bournemouth."

Om flyttryktena kring Sturridge: "Vi har absolut inga planer på att sälja Sturridge eller för den delen någon annan från vår A-lagstrupp."

Om Ben woodburn och andra unga spelare i klubben: "De är alltid med i våra planer. Det går upp och ner men vi tvivlar aldrig på deras potential. De behöver mycket träning och hjälp. Så länge en spelare vill utvecklas bryr jag mig inte om personens ålder, de är alla yngre än mig! Skulle Liverpool ha ett lag år 2020 med bara egenfostrade spelare hade det varit trevligt, fast inte så trevligt för de andra spelarna. Om Ben Woodburn kommer vara med i truppen mot Bournemouth vet jag inte, jag har inte tagit ut någon trupp än."

Om att hållit nollan tre matcher i rad: "Jobba tillsammans under en längre tid hjälper. Det är inte en spelares förtjänst, det handlar om lagarbete."

Om Divock Origi: "Timing är alltid väldigt viktigt. I matchen mot Sunderland var han tillbaka i riktigt bra form, vilket var tur för oss. Han är fortfarande bara 21 år och att han inte fått regelbunden speltid har gjort det svårt för honom. Det är riktigt fint att se honom i bra form."

Om Sheyi Ojo: "Han är inte längre skadad men han behöver matcher med reservlaget och mycket träning."

Om akademin: "Det är en mil mellan Melwood och Kirkby. Men vi är nära varandra. Det är väldigt viktigt. Jag litar på de personer som jobbar med de unga killarna. Pep (Ljinders) är vår länk till akademin, vi har också en talanggrupp som kommer hit varje vecka och tränar.

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer