"Klopp var nyckeln till mitt beslut"

Bild till nyheten "Klopp var nyckeln till mitt beslut"
Han köptes för dryga £25m i somras och har sedan dess spelat en stor roll i Liverpools framgångar under hösten. Nu berättare Georginio Wijnaldum varför han valde Liverpool.

Liverpool var inte den enda klubben som knackade på Newcastles dörr i hopp om att få knyta till sig holländaren. Tottenham och Mauricio Pochettino fanns med i leken, men i slutändan var det Klopp och hans Liverpool som drog längsta strået.

"Jag hade flera bra möten med Pochettino, men i mötet med Klopp skrattade vi och pratade inte bara om fotboll", berättar Wijnaldum.

"Han var intresserad av mitt liv utanför planen och det gillade jag. Han var inte bara intresserad av fotbollsspelaren Wijnaldum, utan även personen", fortsätter han.

Wijnaldum förklarar att känslan han har med Liverpool idag påminner mycket om hur han kände under sin sista säsong i PSV, där han som kapten ledde laget till sin första ligatitel sedan 2008. Men han låter sig inte förivras i ämnet, något som Klopp är tydlig med.

"Det finns ingen chans att vi spelare rycks med i titelsnacket - det kommer direkt från Klopp. Även om vi spelar en bra match så vill han fortfarande att vi jobbar på det som inte gick rätt i matchen", fortsätter han.

"Jurgen är ingen tränare som blir arg och skriker på dig när du gör fel, även om det kanske ser ut. Han blir bara arg om du inte gör de saker du är bra på", avslutar Wijnaldum.

Källa: The Guardian.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer