Nobbar MK Dons

Bild till nyheten Nobbar MK Dons
Steven Gerrard tackar nej till chansen att bli manager för MK Dons i League One. Det troliga är istället att han väljer att kombinera ett tränarjobb på Liverpools Academy med uppdrag för det engelska landslaget.

Kamraten och Sky Sports-experten Jamie Carragher uttalade sig igår kväll att han tror att erbjudandet från MK Dons "kom för tidigt" för Gerrard.

"Han har precis återvänt från staterna och det skulle vara ör tufft för familjen att flytta ner till Milton Keyne, rycka upp barnen från sina skolor och liknande. Men om hade han fått erbjudandet 12 månader så tror jag att chansen att han tackat ja varit större", kommenterade Carra i "Mondag Night Football".

Gerrard har fört samtal med MK Dons ordförande Pete Winkleman, men beslutade sig helt enkelt för att tidpunkten inte var den rätta.

Istället avser han nu att slutföra sin tränarlicens hos UEFA och spendera tid med familjen, de tre döttrarna och gravida hustrun Alex, innan han fattar nästa beslut.

Jürgen Klopp är helt klart mån om att Steven ska erbjudas ett jobb inom LFC och mycket talar  för att han får ett tränaruppdrag i U16 eller U18. Han har tidigare gjort korta inhopp på akademin i Kirkby och även i det engelska U18-landslaget.

Det sägs också att FA gärna vill knyta till sig Steven Gerrard och Frank Lampard i tränarstaben runt A-landslaget om Gareth Southgate erbjuds den vakanta förbundskaptenrollen efter Sam Allardyce.

Samtidigt har Steven också ett par erbjudanden som spelare att ta ställning till. Inter lär inte minst ha visat starkt intresse.

"Jag tycker att det är suveränt att han pratar om att prova på manageryrket. Många av oss andra har blivit kritiserade för att inte göra det...att vi hellre pratar i TV", sa Jamie Carragher.

5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer