Lånekollen

Bild till nyheten Lånekollen
Så här gick det för de utlånade lirarna i helgen.

Adam Bogdan lyckades hålla nollan när Wigan kryssade borta mot Barnsley i Championship. Ryan Kent startade på vänsterkanten för hemmalaget, men byttes ut mot ex-red Adam Hammill när kvarten återstod.

Danny Ward släppte förbi sig tre bollar redan i första halvlek när Huddersfield bortaförlorade med 3-2 i Cardiff. Ex-red Ricky Lambert blev segerskytt.

Lloyd Jones orsakade en straff i den 66:e minuten när Rochdale besegrade hans Swindon med 4-0.

Andre Wisdom fick en minut som inhoppare när Red Bull Salzburg hemmavann mot Rapid Wien med 2-1. Noterbart är att Wisdom gjorde comeback efter en tids skada.

Sedan handlade det mest om bänknötare:

Petade keepern Ryan Fulton fick se sitt Chesterfield förlora med 2-1 borta mot Fleetwood Town

Födelsedagsbarnet Jack Dunn (22) fick se sitt Morecambe förlora 2-0 hemma mot Luton.

Allan tittade på hela matchen när Hertha Berlin spelade 0-0 borta mot Augsburg i Bundesliga.

Awoniyi kollade också på när Ajax krossade hans NEC Nijmegen med 5-0 i Eredivisi.

Vänsterbacken Sam Hart var inte ens i truppen när Port Vale förlorade med 2-0 på The Valley i London på grund av en hjärnskakning.

Allra sist: Jon Flanagan har varit delaktig i Burnleys tre senaste matcher och lär också få speltid i kvällens match mot West Bromwich.

Källa: thisisanfield.com