Sakho nätade för U23

Bild till nyheten Sakho nätade för U23
Mål från Mamadou Sakho och 17-årige anfallstalangen Ben Woodburn räckte för att Liverpools reserver skulle besegra Reading i Premier League 2.

U23-laget, som inte seriespelat sedan den snöpliga förlusten mot Man City den 28 oktober, tog en komfortabel trepoängare "hemma" på Prenton Park och sätter därmed press på Everton och just City i tabelltoppen.

"Den första halvtimmen var troligen det bästa vi presterat den här
säsongen. Ovie Ejaria, Kevin Stewart, Matty Vitue och Cameron Brannagan
var riktigt bra. Vi var lite bekymrade över att vi bara ledde med 1-0 i
halvtid och det blev onödigt spännande i andra", kommenterade Beale
efteråt.

Michael Beales manskap dominerade totalt i första halvlek och borde ha avgjort matchen redan där, med tanke på alla sumpade målchanser.

1-0 signerades Mamadou Sakho för, då han rullade in en skottretur från Ovie Ejaria i den 14:e minuten.

Reading ryckte upp sig i andra halvlek och lagen bytte målchanser, med ribbskott och stolpskott, tills Ben Woodburn prickade in Madger Gomes inlägg efter två skottförsök när sex minuter återstod.

Liverpool U23 – Reading U23 2-0 (1-0)

Målen: Mamadou Sakho (14), Ben Woodburn (80).

Laget: Grabara–Whelan Iloroi Sakho Juanma–Stewart, Brannagan Ejaria–Vitue, Woodburn, Ejaria

Bänken: M Gomes T Gomes Williams Firth Alves