"Ta tillbaka Gerrard"

Bild till nyheten "Ta tillbaka Gerrard"
Legendaren Mark Lawrenson anser att Jürgen Klopp ska värva Steven Gerrard som player-coach.

I går förkunnade 36-årige Gerrard att han lämnar LA Galaxy i samband med att kontraktet löper ut och flyttar hem.

Lawrenson, som vann fem ligatitlar med Liverpool mellan 1982-88, är övertygad om att Stevie G fortfarande kan leverera i Premier League.

"De behöver inte erbjuda honom några fantasisummor. De behöver bara säga till om de behöver honom, så kommer han att spela", menar han.

"Han kan definitivt spela i Klopps lag".

"Det skulle vara helt suveränt att ha honom inom klubbens väggar igen och han skulle visa stor vördnad för Klopp, så det är inget problem. Jag är säker på att Klopp skulle älska det också – så det skulle bara ha positiva effekter."

"Steven har dessutom redan coachat Liverpools U16 under en period (2015) och trivdes verkligen med det. Om du är 16 år och blir coachad av Stevie G, hur stort är inte det!?"

Mark Lawrenson, som jobbar som fotbollsexpert för BBC:s "Match of the Day" och "FootballFocus", sträcker sig längre än så.

Han skulle även vilja se Jamie Carragher i klubben igen.

"Jag skulle låta dessa två komma in och ta hand om några träningspass. De skulle medföra nya röster och nya visioner, utan att försvaga eller underminera managerns ställning. Tänk dig dom två i samma coachrum som Klopp! Det skulle vara suveränt..."

* Lawro.

Källa: BBC Sport


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer