Bekräftat: Lämnar Galaxy

Bild till nyheten Bekräftat: Lämnar Galaxy
Steven Gerrard bekräftar nu officiellt att han lämnar Los Angeles Galaxy och återvänder hem till Merseyside. Där ska han ta sig en funderare om framtiden.

I ett öppet brev till fansen skriver han:

"Under det sista 1,5 året har det varit ett privilegium att få representera LA Galaxy och att spela för klubbens fantastiska fans. När jag lämnade Liverpool gjorde jag det med målsättningen att hjälpa Galaxy att lyfta MLS-trofén. 

Jag är väldigt besviken över att att inte ha infriat det målet, men jag ser tillbaka på tiden i klubben med stolthet och vad vi har uppnått; inkluderat två raka play-off och många minnesvärda ögonblick på planen.

Jag har älskat varje minut av min tid i staterna och att spela för LA Galaxy. Jag ser fram emot att se denna liga och denna fina klubb fortsätta att växa.

Los Angeles kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. När vi nu lämnar vill jag tacka alla i klubben för att de har gjort det så minnesvärt för mig och min familj".

Stevie G skrev på för Galaxy i januari 2015 och anlände till klubben i juli samma år. Han har gjort fem mål och assisterat till 14 under sina 34 matcher för klubben.

36-åringen återvänder nu till hemstaden med sina tre flickor och gravida hustru Alex och ska då ta en funderare på framtiden. 

Frågan är om en magisk fotbollskarriär är till ända eller om han fortfarande har en del att kräma ur kroppen...

Vad vill du ska hända med Stevie G? En tränarroll i klubben? Ambassadör? Eller till och med en comeback i Liverpooltröjan? Logga in och diskutera!


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer