Hyllar okända hjältar

Bild till nyheten Hyllar okända hjältar
Liverpool har öppnat säsongen med sprudlande energi och frenesi – mycket tack vare två nyförvärv från Bayern München. "De är helt otroligt skickliga", säger kaptenen Jordan Henderson.

I somras förstärkte Jürgen Klopp staben genom att hämta in Andreas Kornmayer och Mona Nemmer från den tyska storklubben.

Kornmayer ansvarar för fysträningen i egenskap av "Head of fitness and condition" medan Nemmer är lagets dietist, eller "Head of nutrition."

Jordan Henderson anser att rekryteringarna är en bidragande orsak till lagets raketstart med ligaledning efter 11 omgångar.

"Han (Kornmayer) har varit briljant. Han har verkligen kommit in och satt sin prägel på vad han vill att vi ska göra och vad managern förväntar sig från spelarna. Vi kommer alla bra överens med honom."

* Nye fystränaren Andreas Kornmayer i samspråk med bossen.

Kornmayer tvingar spelarna att jobba stenhårt.

"Och det är bra! Det han har gjort har fått oss i otroligt bra form och man märker verkligen av vår energi ute på planen. Jag känner mig väldigt stark. Troligen starkare än jag gjort på många år".

Henderson menar att samtliga i truppen är i suverän fysisk form tack vare ledningens förberedelser under försäsongen.

Han passar också på att berömma dietisten Mona Nemmer.

"Vi åt bra tidigare också. Som proffs måste man se till att det man får i sig är bra, men Mona har tagit det till en helt ny nivå. Hon är världsklass, maten som serveras är otrolig."

"Under försäsongen kunde jag nästan inte tro det och vi blev nog lite bortskämda. Hon står i en klass för sig och ser alltid till att vi får i oss rätt mat efter matcherna och den näring som vi behöver."

"Hon är också skicklig på att variera kosten och det är det viktigaste för mig. Annars blir det snabbt tråkigt. Bra näringsämnen är en viktig del av fotbollen och ser till att du håller dig frisk och i form. Detta har vi utan tvekan förbättrat!"

* Mona Nemmer.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer