Pearce: Ge Coutinho lönelyft

Bild till nyheten Pearce: Ge Coutinho lönelyft
Echos fotbollsexpert James Pearce uppmanar Liverpool att ge Philippe Coutinho lika bra betalt som de bäst betalda.

Den 24-årige brassen skrev ett nytt långtidskontrakt så sent som i februari som löper fram till 30 juni 2020. 

Samtidigt rapporterar flera spanska medier att Coutinho kommer att vara högsta prioritet för Barcelona till sommaren. 

Idag tjänar han 80 000 pund i veckan, men har sämre lön än både Daniel Sturridge och James Milner som har mer än 100 000 pund. 

Det måste bli en snabb ändring på det, menar James Pearce som är en av de reportrar som har allra bäst insyn i klubbens förehavanden.

"Liverpool kan inte avvakta i det här läget. De måste vara förutseende och undvika Barcelonas lockrop genom att erbjuda honom ett nytt kontrakt som motsvarar hans status i Klopps elva".

* Echos Liverpoolexpert James Pearce.

"Att lösa den biten bör ha högsta prioritet på sportdirektören Michael Edwards lista. Liverpool måste göra allt de kan för att inte ödelägga den goda stämning som råder runt klubben just nu. De måste undvika oönskade störningar", skriver han.

Liverpoolfansen fruktar att Coutinho kan komma att 'göra en Suarez' till sommaren. Men Pearce anser att situationen är en helt annan med den lille magikern. 

För det första har han aldrig uttryckt någon önskan om att vilja lämna Liverpool och sa i en intervju med Echo nyligen att; "Liverpool känns som mitt hem. Jag och min familj är lyckliga här, med staden och med människorna".

"Dessutom", poängterar Pearce i sin artikel, "är Liverpool betydligt mer attraktiv som klubb med Jürgen Klopp som chef."


23 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer