Dynamiska duon

Bild till nyheten Dynamiska duon
Brassarna Bobby och Phil trivs tillsammans - både på och vid sidan av planen. "Vi tänker på samma sätt", säger Firmino.

Liverpool har pangat in 24 mål på tio omgångar och ligger på tredje plats med 23 poäng – bara målskillnad skiljer till tvåan Arsenal och ledande Manchester City.

Mycket tack vare Roberto Firmino och Philippe Coutinho, eller Bobby och Phil som de kallas av lagkompisarna på Melwood.

I en intervju med duon, som snart kommer att sändas som en ny episod av #LFCWORLD på klubbens officiella sajt, försöker Firmino sätta fingret på deras effektiva samarbete:

"Vi tänker på samma sätt. Vi vet vad den andre ska göra innan han passar bollen. Vi förstår alltid varandra under matcherna och med våra kvaliteter har det visat sig fungera bra."
"Philippe är en trollkarl, som skapar magi med varje skott och som alltid försöker göra mål. Sedan hans otroliga rörelser... Han gör alltid sitt yttersta ute på planen."

Men trots smakstarten är Bobby Firmino en försiktig general. Laget har ännu inte uppnått ett dugg.

"Om vi inte fortsätter på det här spåret till i slutet av säsongen kommer ingen att minnas oss och vi kommer inte att uppnå någonting".

"Vi måste fortsätta på samma spår ända till slutet."

Under intervjun snackar brassarna fotboll, Liverpool, vänskap, färden till Merseyside – och inte minst utmaningarna i Premier League.

"Den har förbättrats år efter år. Varje år blir det svårare att alltid vara på topp och vinna Premier League-titeln. Den mest konkurrenskraftiga mästerskapet i världen. Och det är en ära att spela i den", menar grabbarna.

Källa: liverpoolfc.com


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer