Klopp inför Palace

Bild till nyheten Klopp inför Palace
Jürgen Klopp har haft sin brukliga presskonferens inför bortamatchen mot Crystal Palace där han bland annat snackade om Ferguson, Benteke, Milner, Melwood och Gomez.

OM BERÖM FRÅN ALEX FERGUSON: "Får jag säga att jag gillar Alex Ferguson? Jag har träffat honom tidigare, innan jag blev Liverpoolmanager. Det var trevligt av honom att säga något positivt om mig."

OM CRYSTAL PALACE: "I England ställs man hela tiden mot svåra motståndare och vi måste vara fullt koncentrerade. Palace är ett bra lag. Jag har bara lett laget där (Selhurst Park) en gång tidigare och det var tufft. En liten arena med bra stämning. Det är ett tufft och starkt lag, men vi ser fram emot matchen."

OM CHRISTIAN BENTEKE: "Det är ingen överraskning att han har gjort mål. Vi känner till hans kvaliteter. Alla spelare behöver utrymme för att utvecklas och övergången verkade förnuftig. Han visade sina kvaliteter i slutet av förra säsongen och han är speciellt bra i huvudspelet. En vidunderlig spelare och nu i Crystal Palace. Vi var tvungna att ta ett beslut och jag är alltid ärlig. Min dörr är alltid öppen. Avtalet vi har är att jobba hårt."

OM TOTTENHAM I TISDAGS: "Jag är inte förvånad över prestationen. Laguttagningen var inte svårare än inför andra matcher."

OM SKADELÄGET: "Vi har fått några smällar. Millie (James Milner) var sjuk i tisdags, men löpte lite igår. Vi får se hur hans tillstånd är. Vi måste ta några beslut, jobba hårt, inte snacka så mycket, och vinna matcher."

OM ATT FLYTTA FRÅN MELWOOD: "Det finns inget att säga nu. Det är förnuftigt att förbättra förhållandena. Hur och var är inte bestämt. När vi vet vad vi ska göra så kommer vi att berätta det för er. Det handlar om att se möjligheterna och förbättra sig."

OM JOE GOMEZ: "Han har sett väldigt bra ut på träning, men har varit borta länge med skada. Vi behöver inte förhasta oss eller lägga någon press på honom. I slutet av nästa landslagsuppehåll kommer vi att arrangera en träningsmatch och han kommer att få spela några minuter."

OM STÄMNINGEN I KLUBBEN: "Det är en positiv stämning på Melwood och runt Liverpool. Det är så fotboll bör vara. Det har gått bra, men det har också varit en intensiv period. Det är inte svårt för spelarna iatt vara glada just nu. Alla våra spelare är 100 procent viktiga för truppen."


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer