"Våra forwards är toppklass"

Bild till nyheten "Våra forwards är toppklass"
Ragnar Klavan är glad att han bara behöver markera sina målglada lagkamrater på träningarna.

Hittills har det blivit 18 mål på sju matcher för Liverpool, samma som serieledande Manchester City. Lägg därtill ytterligare åtta baljor i Ligacupsegrarna mot Burton och Derby.

Arsenal och Leicester har båda släppt in fyra mål mot "The Reds", Hull fem.

Mittbacken Ragnar Klavan, som själv öppnade målkontot i Liverpooltröjan i 3-0-seger mot Derby, medger att han själv skulle hata att spela mot sina anfallsglada lagkompisar just nu.

"Självklart. Vi har så mycket kvalitet där framme, så för mig räcker det att träna mot dem varje dag och det hjälper dessutom mitt defensiva spel", säger han.

Ragnar har gjort tre Premier League-matcher efter övergången från tyska Augsburg i somras. Estländaren har spenderat större delen av karriären i Tyskland och Holland, men tycker ändå att han börjar anpassa sig till spelet i England.

"Det är mer aggressivt här och domarna tillåter lite mer. Visst är det skillnad mot Bundesliga, men det handlar om att vänja sig och det har tagit mig lite tid. Men jag närmar mig långsamt."

"Varje match är speciell i den här ligan. England är, enligt mig, en av de bästa – om inte den bästa – ligan i världen."

Efter fyra raka ligasegrar ligger Liverpool bara två poäng efter Manchester City, när det nu är landslagsuppehåll till och med måndagen den 17 oktober då Manchester United gästar Anfield.

"Vi har haft en bra start, ingen tvekan om det, men det kommer att bli en lång säsong. Att peka ut en ligaplacering nu är svårt och vi tar bara en match i taget. Varje match är viktig om vi ska kunna uppnå något fantastiskt", avslutar 30-åringen.

Källa: Liverpoolfc.com


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer