Milner: Klopp är unik

Bild till nyheten Milner: Klopp är unik
James Milner hävdar att Liverpoolmanagern är en av de bästa han spelat under – och det är många.

"Jürgen är en toppmanager, definitivt en av de bästa jag arbetat med", säger den 30-årige slitvargen som skolats om till vänsterback. 

Sedan han slog igenom som 16-åring i Leeds United har han jobbat under 19 managers på klubb- och landslagsnivå; Terry Venables, Peter Reid, Eddie Gray (Leeds), Graeme Souness, Glenn Roeder, Nigel Pearson, Sam Allerdyce, Kevin Keegan (Newcastle), David O´Leary, Martin O´Neill (Aston Villa), Roberto Mancini, Manuel Pellegrini (Man City), Brendan Rodgers och Jürgen Klopp (Liverpool) samt landslagscheferna Sven-Göran Eriksson, Steve McLaren, Fabio Capello och Roy Hodgson.

Så han bör veta vad han snackar om.

"Sättet han organiserar oss på och hans lidelse! Träningspassen han gör är helt annorlunda än vad jag någonsin upplevt tidigare", förklarar Milner i en intervju med Liverpoolfc.com.

"Allt är bara av det goda. Du ser den entusiasm han har längs sidlinjen och någon gång funderar man om han ibland är för emotionell?"

Liverpool ligger på fjärdeplats i tabellen och har vunnit de fyra sista matcherna i ligan inför landslagsuppehållet, trots att Klopp sålde spelare för mer pengar än han köpte in i somras.

"Han har hämtat sina egna spelare och har förbättrat spelarna som redan fanns här."

"Han har varit här länge nog för för att få fram hur han vill att vi ska spela. Alla vet sitt jobb. Vi kan fortfarande bli bättre, det är det som är det fina."

"Förra säsongen hade vi perioder då vi spelade som vi ville, medan denna säsong kan du bara säga att det var i första halvlek mot Swansea som vi inte fick spelet att fungera."

"Jag är 30 år och en av de äldsta i truppen. Men när du ser på de unga spelarna och avbytarbänken, då förstår man vilken kvalitet som finns i klubben."


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer