"Vi ska kämpa om titeln"

Bild till nyheten "Vi ska kämpa om titeln"
Liverpools nr 2 är nöjd med den starka säsongsstarten. Nu är målet att hänga med i kampen om ligatiteln.

Liverpool har skramlat ihop 13 poäng på sex matcher och ligger på fjärde plats i PL-tabellen.

"Det är fortfarande långt kvar av säsongen, men vi ska kämpa på för att hänga med i titelracet", säger den pålitlige högerbacken.

"Det enda vi kan göra är att fokusera på oss själva. Vi behöver inte följa med hur det går för de andra lagen. Vi siktar på att vinna varje match och det är det viktigaste. Sedan får vi se hur det slutar."

"Vi har ett bra lag ochkänner att vi är på rätt väg. Fotboll är ett lagspel och vårt spel går inte bara ut på individuella insatser."

"Detta är den bästa trupp jag har varit en del av. De nya spelarna har kommit in väldigt fint i laget och vi har en suverän laganda. Det känns som vi har spelat ihop länge och det verkar som att alla förstår varandra."

"Det finns många kvaliteter i truppen. När man tittar sig runt i omklädningsrummet så ser man bara talang. Vi gör mål från alla positioner, till och med Milner gör mål och hans spelar vänsterback! Det är en fröjd att se Phil Coutinho, Mané, Sturridge, Lallana och Firmino. De spelar bra tillsammans och därmed går det bra för oss."

Clyne och kapten Henderson är de enda som varit involverade i samtliga matcher så här långt.

"Jag har aldrig varit i bättre form."

"Jag har klarat av att befästa min position som högerback och har fått spela alla matcher. Jag är väldigt nöjd med mina egna insatser. Men vi gör det också väldigt bra som lag. Det ser bra ut", avrundar Clyne.

Källa: Goal.com


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer