Video: Carra mötte Mané

Bild till nyheten Video: Carra mötte Mané
Jamie Carragher har på uppdrag av Sky Sports gjort en intervju med Sadio Mané inför kvällens match mot Chelsea. Se den här!

Carra: "Du har startat Liverpoolkarriären på ett strålande sätt och inte varit med och förlorat en match ännu. Fortsätter det mot Chelsea?

Mané: Det är en viktig match och Chelsea är en av de stora klubbarna. Men vi har också ett bra lag den här säsongen, med bra spelare och en bra manager. Jag tror att vi är redo.

Carra: Du gjorde mål mot Chelsea ifjol och har bra statistik på Stamford Bridge.

Mané: Ja, jag tror inte att jag har varit med och förlorat mot Chelsea, så förhoppningsvis fortsätter det i den stilen. Chelsea är som sagt ett stort lag och vi har respekt för dem. Men jag tror vi är klara och vi kommer att göra vårt bästa för klubben och fansen.

Carra: Vilken är den största skillnaden mellan Liverpool och de andra klubbarna du har spelat för, och då speciellt Southampton?

Mané: Det är stora skillnader, för Liverpool är givetvis en storklubb. Jag hade två fina säsonger i Southampton ihop med hyggliga personer och en bra manager i Ronald Koeman. Vi var framgångsrika och klarade att kvalificera oss för Europa. Men nu är jag inte där längre och jag är glad för att vara i Liverpool. Det går bra för oss just nu och jag tror att det kommer att fortsätta så.

Carra: Du nämnde Ronald Koeman, som nu är manager i Everton, våra stora rivaler. Vilka är de största skillnaderna mellan han och Jürgen Klopp?

Mané: Koeman är också en bra manager och en trevlig man. Alla gillade honom när jag var i Southampton. Han gjorde det lätt för de unga spelarna och han hjälpte mig personligen mycket och när är jag står här i dag är han en av orsakerna till det. Han gav mig många chanser.

Carra: I de tre ligamatcher du har spelat har Liverpool mött Arsenal, Tottenham och Leicester, som var de tre översta i tabellen i våras. Vi har fått med oss bra resultat. Hur långt tror du Liverpool kan nå den här säsongen?

Mané: Jag tror att vi är på rätt väg. Vi förlorade mot Burnley, men så är fotbollen och vi måste acceptera det. Den matchen har vi glömt och fokuserar bara på nästa. Vi tar en match i taget och försöker vinna och målet är att komma topp 4. 

Carra: Hur var det att spela på Anfield för första gången. Nervös?

Mané: Inte nervös, men det är alltid extra motivation att möta bra lag. Men jag är aldrig nervös eller rädd. Att spela fotboll är inte ett jobb jag fruktar.

Carra: Vad tycker du om den nya läktaren?

Mané: Den är fantastisk. En otrolig upplevelse, för vi har de bästa fansen i England. Det är viktigt för oss att få spela inför dessa supporters. De driver oss framåt och till slut blev det enkelt.

Carra: Visste du att Tottenhams vänsterback Danny Rose sagt att du är den svåraste motståndare han mött?

Mané: Nej, det har jag inte hört. Vad sa han?

Carra: Att du var den snabbaste han spelat mot. Är du snabb? Tror du att du är snabbare än mig?

Mané: Jag hoppas det!"

Källa: Sky Sports, liverpool.no


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer