Klopp inför Chelsea

Bild till nyheten Klopp inför Chelsea
Liverpoolmanagern var i högform när han mötte pressen på Melwood inför det tuffa bortamötet mot Chelsea på fredag kväll. Dejan Lovren är redo för spel, medan Emre Can måste fortsätta att träna upp sig. Här hittar du det viktigaste Klopp hade att säga...

Om Chelseamatchen: 

"Jag längtar. Matcher mot Chelsea på Stamford Bridge är alltid speciella. De har haft ett tufft år. Förra säsongen var inte en Chelsea-säsong, men nu har de hittat tillbaka till spåret.

De har ett starkt försvar och anfaller snabbt. De har också lärt sig av erfarenheten från ifjol. Vi måste vara redo inför en tuff utmaning, men vi tror att vi kan få med oss något därifrån.

Det finns fortfarande utrymme för förbättringar och vi måste förbättra oss rejält inför Chelsea. De har så mycket erfarenhet. Vi har ett mycket yngre lag.

Samtidigt vet de också att vi inte är lätta att spela emot, så det är en match att se fram emot".

Om att spela fredagkvällar:

"Det är en av de bästa kvällar att spela fotboll på. Let´s go for it!"

Om managerkollegan Antonio Conte:

"Vi känner inte varandra så bra, men han verkar vara en känslosam och lidelsefull person även när Chelsea  inte gör mål. Han är en stor manager. Turins svar på Pep Guardiola!"

Om Diego Costa:

"Han är världsklass. Om andra klubbars fans älskar honom är det verkligen ett dåligt tecken. Han är en krigare på planen som använder kroppen hela tiden och han gör det med kvalitet. Han gick nästan inte att stoppa mot Swansea. Han är stark."

Om Eden Hazard:

"Han var outstanding på Anfield i våras, men vi försvarade oss inte särskilt bra mot honom den gången. Vi måste göra det bättre nu."

Om övriga i Chelsealaget:

"Oscar, Willian, vilken spelare! Matic... De har också tagit in Kante och Luiz... Det blir en utmaning, men det känns bra när jag tänker på det."

Om Adam Lallana:

"Han är en trevlig kille att ha som granne. Jag har andra hyggliga grannar också, men de är inte lika bra på fotboll. Jag kände till honom redan från Southamptontiden. Briljant spelare. Han kan spela i flera olika positioner. Snabb, spelbegåvad och väldigt viktig."

Om Daniel Sturridge:

“Han var involverad i tre eller fyra mål senast. Nyckeln är att kunna vara så flexibel och leverera i alla matcher. Hans löpning vid Robertos första mål...!"

Om skadesituationen:

"Samma som spelade i helgen är tillgängliga, plus Dejan Lovren. Emre Can är skadefri men behöver mer träning. Vi måste se till att han kommer i form –  som med Mama."


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer