Lånekollen: Ward imponerar

Bild till nyheten Lånekollen: Ward imponerar
Danny Ward fortsätter att övertyga mellan stolparna för Huddersfield Town, som toppar Championship efter helgens 1-0-seger mot Leeds. Här följer en rapport om Liverpools utlånade spelare.

Även Ryan Fulton lyckades hålla nollan för Chesterfield i den mållösa matchen mot Oldham i League One.

Däremot tvingades Adam Bogdan släppa två bollar förbi sig när Wigan föll med 2-1 mot Sheffield W i Championship.

Mittbacken Lloyd Jones hade en nattsvart dag för Swindon Town i 0-2-förlusten mot Oxford. Lloyd blev utvisad i den 65:e minuten efter två gula kort. Även förre Liverpoolmålvakten Lawrence Vigouroux blev utvisad senare i samma match.

Ryan Kent byttes ut på grund av skada efter en timmes spel när Barnsley besegrade Preston med 2-1 i Championship. Enligt rapporter ska dock skadan vara läkt med ett par dagars vila.

************

En trio fick också debutera för sina nya klubbar:

Lazar Markovic hoppade in och spelade sista halvtimmen när Sporting Lissabon besegrade Moreirense med 3-0.

Andre Wisdom spelade de sista tolv minuterna för Red Bull Salzburg när laget enkelt avfärdade Admira Wacker med 4-0 i den österrikiska ligan. Ställningen var 2-0 när den tuffe försvararen äntrade planen.

Nigerianen Taiwo Awoniyi debuterade för NEC i holländska ligan, men det var ingen debut att minnas. PSV vann med 4-0 efter att samliga mål producerats inom loppet av de första 24 minuterna. När 20 minuter kvar blev anfallaren utbytt.

***********

Jack Dunn spelade 79 minuter då hans Morecambe förlorade med hela 5-1 mot Doncaster Rovers i den lägsta proffsdivisionen, League Two.

Avslutningsvis var det tre utlånade som tvingades genomlida helgens matcher från avbytarbänken; Jon Flanagan när Burnley spelade 1-1 mot Hull, Sam Hart när Port Vale kryssade 1-1 mot Peterborough samt den unge brassen Allan, när Hertha Berlin besegrade Ingolstadt i Bundesliga med 2-0.