Lucas hungrar efter framgång

Bild till nyheten Lucas hungrar efter framgång
Styrkan och bredden i Jürgen Klopps lagbygge gör Lucas Leiva övertygad om att Liverpool kan vara framgångsrik den här säsongen.

Managern har plockat in sju spelare till sin trupp under sommarens transferfönster.

Och Lucas Leiva, som är nu tillbaka i full träning efter en hamstringskada, tror att Liverpool har den kvalitet som krävs för att utmana om en titel.

"Jag tycker att vi har mycket bra spelare på varje position - och inte bara en bra spelare, jag skulle säga att vi har två lag som vi kan spela med och få med oss resultat", säger brassen till Liverpoolfc.com.

”Naturligtvis är Premier League är mycket svår, men jag tror att den truppen vi har, och spelarna har gjort oss starkare -. Förhoppningsvis kommer det att vara en mycket bra säsong för klubben"

Liverpools start på Premier League-säsongen har varit något av en gott och blandat-påse, med en spännande seger i öppningen mot Arsenal och ett oavgjort mot Tottenham Hotspur. Den andra matchen mot Burnley förblev en dag att glömma på Burnley.

Den här säsongen gör Lucas Leiva sin 10:e (!) säsong i klubben och 29-åringen insisterar att hans nivå av hunger och vilja att lyckas fortfarande är lika stor.

"Det är alltid där," sade mittfältsgeneralen.

"Jag ser verkligen fram emot den nya säsongen och förhoppningsvis kommer det att bli en bra säsong för mig personligen."

Källa: Liverpoolfc.com


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer