Mané känner sig som hemma

Bild till nyheten Mané känner sig som hemma
Den starka lagandan som Jürgen Klopp implementerat i klubben har gjort att senegalesen som hämtades in från Southampton redan stortrivs i Liverpool och säger själv så här till liverpoolfc.com.

Mané har kommit in in snabbt i laget sedan hans flytt från Southampton, och stått för några väldigt imponerande insatser under försäsongen, särskilt hans insats mot Barcelona på Wembley vilken resulterade i en Man of the Match bemärkelse.

24-åringen från Senegal följde upp det med en ännu mer imponerande insats mot Arsenal i hans Premier League debut i Söndags, och stod för segermålet med en briljant soloprestation som förde tankarna tillbaka till Maradonas glansdagar.

Själv säger Reds nya nummer 19 så här till liverpoolfc.com:

“Jag är väldigt glad över att vara här. Vi gör vårt bästa och försöker jobba hårt på planen och på träningarna genom att lyssna på tränaren."

“Jag är väldigt glad för att allt går så bra. Vi har en väldigt bra laganda och tränaren försöker hjälpa, och mana på oss att göra vårt yttersta hela tiden. Jag tror det är väldigt viktigt."

“Jag står nära alla här. Jag försöker bara att ge allt jag kan. Jag är imponerad av de andra eftersom vi har ett bra lag med stor kvalitet."

“Vi måste göra det som ett lag och jag tror (om vi gör det) allt kommer att gå bra för oss och vi kommer att lyckas bra.”

Mané fortsatte med att förklara att konkurrensen om platserna är att vänta på en klubb som Liverpool, och tillade att detta bara kan vara en positiv eftersom de röda kommer strida för titlar under säsongen 2016-17."

"Vi har bra kvalitet i laget och det är bra för oss . Det är normalt att om du har mycket bra spelare i laget så är det bra för alla", tillade Senegalesen efteråt.

“Men, det är normalt. Du måste ta jobbet, och vi försöker kämpa för varandra - Det är normalt och gör laget starkare. Alla gillar det och tycker om sättet vi spelar på. Jag tror att allt kommer att gå bra för oss.”

Källa: liverpoolfc.com

Vad tycker ni om Mané? Är det en bra värvning? Logga in och kommentera!


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer