Hector för dyr

Bild till nyheten Hector för dyr
Liverpool har hela nio spelare på skadelistan och Jürgen Klopp utesluter inte fler spelarköp under de närmaste veckorna. Däremot tycks han inte ha något intresse för Kölns vänsterback Jonas Hector, som man anser är för dyr.

Klopp har förstås James Milner som ett alternativ på vänsterbacksplatsen, men när nu också Alberto Moreno haltade av planen med en lårskada mot Roma häromkvällen kan det bli aktuellt med ett spelarköp. 

Enligt välinformerade reportern James Pearce (Liverpool Echo) är knappast Jonas Hector ett transfermål även om han nämnts flitigt i Silly-spalterna under hela sommaren.

Kölns prislapp på 20 miljoner pund har fått Liverpool att backa.

"Är handlandet över? Jag vet inte. Jag tror inte det. Vi får se vad som händer. Om Roma-matchen visade vår nivå måste vi ändra allt, men så är det inte", uttalar sig Klopp för Echo.

"Joe Gomez, Mamadou Sakho och Lucas är alla skadade, så vi har inte tillräckligt med mittbackar. Men vi måste hantera situationen. Det har varit för många matcher utan tillräckligt med mittbackar. Vi kan inte köpa någon för bara några veckor, så vi får se."

Skadeläget just nu:

Joe Gomez: Har varit ute sedan oktober ifjol med en korsbandsskada. Vara nära en retur då han drabbades av hälskada i början av sommaren. Osäkert när han är tillbaka.

Mamadou Sakho: Har problem med en gammal hälskada, som han slet med även i våras innan avstängningen. Beordrats vila av det medicinska teamet, troligen tillbaka inom en månad.

Joel Matip: Ankelskada, men Klopp har bekräftat att han är klar till seriestart.

Lucas Leiva: Hamstringskada. Missar troligen hela augusti månad.

Marko Grujic: Skallade ihop med Chelsea Bertrand Traore i  träningsmatchen i Pasadena. Klubben har beordrat vila efter hjärnskakningen, men bör vara tillbaka inom kort.

Loris Karius: Bröt handen i samma match mot Chelsea. Nyopererad och är troligen inte tillbaka förrän under oktober, vilken innebär att Simon Mignolet är fortsatt solklar förstemålvakt.

Ovie Ejaria: Lätt ljumskskada, troligen tillbaka inom en vecka eller två.

Divock Origi: Lättare ljumskskada, snart tillbaka.

Alberto Moreno: Hamstringskada i baksida lår, omfattningen ännu okänd.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer