Sturridge vill vara nr 1

Bild till nyheten Sturridge vill vara nr 1
Efter två år med skadeproblem siktar Daniel Sturridge på att ta över rollen som ligans bästa anfallare. Enligt egen utsago har han aldrig varit i bättre fysisk form inför en ligastart.

Säsongen 2013/14 bildade han ett fruktat anfallspar med Luis Suarez och gjorde 21 mål på 29 ligamatcher.

Det är tillbaka till den nivån han vill. 

"Om Gud vill sker det den här säsongen", säger han till Daily Mail.

"Att spela för Liverpool och få visa upp mina kvaliteter har alltid varit målet och jag strävar efter att bli så bra spelare som möjligt."

"Jag vill vara den bäste forwarden i ligan och göra mitt yttersta för klubben och laget. Jag kommer att jobba hårt för att hjälpa laget att vinna titlar och jag vill att det här ska bli säsongen där inte bara jag själv, utan hela laget, kan nå framgångar."

"Huvudmålet är att vinna troféer med Liverpool, det har jag velat göra ända sedan jag kom hit. Vi har varit så nära att vinna Premier League och nära att vinna två finaler förra säsongen. Det här är året då vi måste försöka vinna en titel."

Sturridge upplever också att han blivit allt bättre under försäsongsturnén i USA.

"Vi har kört många träningspass och det känns underbart att kunna fullfölja pre-season och vara redo till ligastarten. Managern har pressat oss till det yttersta och vi har visat att vi närmar oss formen för varje match. Jag kände mig mycket bättre efter Roma är vad jag gjorde efter Milan." 

"Jag är klar", avslutar 26-åringen som gjort 53 mål på 92 matcher i Liverpooltröjan.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer