Emre Can är i god form

Bild till nyheten Emre Can är i god form
Den tyske mittfältsmotorn fick kortare semester än många av hans lagkamrater, och har därför inte förlorat formen från förra säsongen.

Emre Can spelade 49 matcher förra säsongen och var en av Liverpools viktigaste aktörer när laget tog sig till två finaler. Båda slutade som bekant med förlust, men 22-åringen fick visa sig på allvar för den stora publiken.

I och med detta belönades han med en plats i den tyska EM-truppen och spelade semifinalen. Det slutade dock med förlust, men Can stod för en stabil insats i Tysklands färger.

Nu är mittfältaren tillbaka med laget, och ser fram emot en ny säsong.

”Det blev en kort paus för min del. Förra säsongen var lång, men nu, efter en paus, är jag redo att spela fotboll igen, säger Can till Liverpoolfc.com.

”Jag var inte borta så länge, så jag har inte förlorat mycket av sin form. Jag märker det på träningen. Jag är mycket glad över att vara tillbaka och jag kan inte vänta tills att Premier League startar.

Redo för försäsongen.

”Det måste vara tufft - självklart. Vi vill vara i form inför säsongen. Den här tiden är till för att förbereda sig. Det är inte alltid lätt, men det behövs.

En av de sista sakerna Emre Can gjorde innan försäsongen, var att träffa sin gamla kapten.

”Jag träffade honom (Gerrard) i Los Angeles, och vi hade en lunch tillsammans. Det är alltid trevligt att träffa Stevie.

- Det är en ära att lära känna honom, och det var en ära att äta med honom. Man kan alltid prata om fotboll och livet (med Gerrard). Han är en fantastisk kille.

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer