Pangpris supporterresa!

Bild till nyheten Pangpris supporterresa!
Res med Liverpooltravel.se och svenska supporterklubben till Liverpool – Watford under allhelgonahelgen. Som betalande medlem får du 300 kronor i rabatt på bokningen. Vi kommer också att köra en supporterträff på plats med inbjuden LFC-legend.

MATCH: Liverpool – Watford

DATUM: 4-7 november (fredag-måndag)

PRIS: 3095 SEK per person för betalande medlemmar i LFC Supporters Club Sweden. 3395 SEK för övriga.

INGÅR: 3 nätter på Travelodge (***) mitt i city samt matchbiljett på The Kop eller långsida. Det går även bra att uppgradera till The Shankly Hotel (****) eller Bridgestreet Apartments för 300 SEK per person och natt. Reseledare på plats i form av Johan Stomberg, Kenneth Løkken och supporterklubbens ansvarige Pelle Ehnberg.

SÅ BOKAR DU: Fyll i bokningsformuläret på www.liverpooltravel.se/book och uppge namn och medlemsnummer på samtliga resenärer i meddelanderutan för att rabatten ska gälla.

FRÅGOR: Kontakta Johan Stomberg på: [email protected] eller 073-655 18 23.

SUPPORTERTRÄFF: Valfri lunch/middag med inbjuden LFC-legend under någon av dagarna. Pris: 35 pund (25 pund för barn under 15 år) som betalas kontant på plats. Anmälan sker i meddelanderutan vid bokningen eller via mejl till [email protected]

OBS! 60 platser, så först till kvarn gäller! Sista datum för att anmäla sig till träffen är fredag 28 september.

ÖVRIGT: Transfer flygplats-hotell kan läggas till, liksom enkelrum mot tillägg. 

FLYG: Bokas på egen hand och i skrivande stund kostar det cirka 1500 SEK Arlanda-Manchester. Direktflyg med Norwegian dit och SAS hem.

Välkommen med din bokning. Vi ses i Liverpool! 

Om du inte redan är betalande medlem i svenska supporterklubben, använd denna direktlänk och följ anvisningarna. Klart på nån minut!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer