U21 spelade oavgjort i USA

Bild till nyheten U21 spelade oavgjort i USA
Liverpool U21 befinner sig på en kortare turné på andra sidan Atlanten och spelade 2-2 mot Sacramento Republic FC i Reno, Nevada, på onsdagskvällen. Målskyttar var Ryan Kent och Cameron Brannagan.

6287 personer bevittnade en underhållande tillställning på Nevada Field i den första fotbollsmatch som någonsin spelats på arenan.

Bara fem dagar efter 2-1-förlusten mot samma motstånd, lyckades Liverpool ta ledningen genom yttern Ryan Kent framspelad av Kevin Stewart.

Hemmalaget kvitterade dock innan pausvilan genom nyförvärvet Daniel Trickett-Smith som snyggt lirkade in en frispark bakom målvakten Shamal George. Just precis! Trickett-Smith som nyligen tvingades lämna Liverpools akademi visade att släkten är värst.

Kaptenen Cameron Brannagan gjorde sedan ett riktigt vackert solomål när 13 minuter återstod, men Sacramento kom tillbaka ännu en gång och fastställde resultatet till 2-2 strax innan slutsignalen.

Liverpool U21: George, Randall (Whelan), Maguire (Hart), Masterson (Brewitt), Jones, Stewart (Phillips), Canos (Virtue),  Kane (M Gomes), Gomes (Lennon), Brannagan, Kent.