Robbo-wan’s Tuppence: Everest, inte Keb

Bild till nyheten Robbo-wan’s Tuppence: Everest, inte Keb
Arg, bitter, irriterad, uppgiven…? Alla ord passar som en beskrivning på hur jag känner mig efter gårdagens debacle. Jag kan bara tänka mig hur Jürgen Klopp mår inombords.

Jag vill bara få ur mig detta snabbt!

Vi kan inte vara besvikna på Jonas Eriksson. Eriksson följer bara en gammal, hederlig svensk domartradition med sådana giganter som Erik Fredriksson och Martin Hansson som företrädare. Tre hands varav två skulle varit straff. Att han och hans team sedan fegade med tilläggstiden spelade
ingen roll som matchen utvecklade sig.

Sturre ’fladdrade’ tyvärr med benet vid det bortdömda målet, så där får vi gilla läget.

VISST... Hade vi haft 2- eller 3-0 i halvlek hade matchbilden blivit annorlunda. Nu blev det inte så och det som hände i andra måste oroa Jürgen Klopp.

Man anar ju att det massmediala geniet Klopp visar en annan bild i omklädningsrummet och fan vet om jag vill träffa på Jürgen Der Kopf Esser!

Visserligen vet ju (?) Klopp att han måste förändra mycket i dagens Liverpool, men efter gårdagens kollaps måste han ha gått från att inse att berget han ska bestiga inte är Kebnekaise eller ens Matterhorn, det är Mount Everest!

Andra halvleken var som att se ett korthus kollapsa utan att någon plockar upp korten. En man – och jag skriver MAN – stod upp och det var den äldste på planen. Kolo Touré är min Man of the Match.

Jag blev smått chockad av det slarv, den brist på passion, den avsaknad av kampvilja och jävlaranamma jag inbillat mig funnits i truppen sedan mötena mot Dortmund.

Sevilla var bra i andra, ingen skugga över dem, men så här bra är de inte.

En systemkollaps skulle jag kalla det i ett annat sammanhang.

Vår tyske manager har mycket att göra i sommar och vissa spelare måste med denna insats spelat sig ur – om inte truppen så åtminstone – startelvan.

Nu fokuserar vi helt på ligaspelet nästa säsong!

Bra va?!

You’ll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer