Info om sommarens fotbollsskolor

Bild till nyheten Info om sommarens fotbollsskolor
Det finns fortsatt lediga platser till Liverpool International Football Academy i Sverige i sommar.

Liverpool fotbollsskola

Liverpool International Football Academy, Liverpools fotbollsskola, kommer till Sverige för att lära ut sina fotbollskunskaper till pojkar, flickor, utespelare och målvakter i åldrarna 6-14 år.

Officiell partner för LFC

Liverpool International Football Academy har Liverpool FC som den enda officiella partner i Sverige.

”Vårt mål är att förena LFC med våra unga fans runt om i världen och visa hur speciell vår fotbollsklubb är, säger general manager för Liverpools fotbollskola i Skandinavien, Bernt Jo Vole. 

"Oavsett var i världen du deltar i LFC Academy, hoppas vi att du har roligt när du lär dig att spela "The Liverpool Way" tillsammans med hundratals andra barn och ungdomar.

Engelska tränare

Liverpool International Football Academy kommer med 14 tränare från Liverpool Football Club. Alla tränare är professionella tränare, anställda av Academy of Liverpool FC, och de flygs till Sverige från Liverpool. Dessa tränare har utbildning och undervisning för ungdomsspelare som yrke. Tränarna är engelsmän, och undervisningen sker på fotbollsspråk.

”Fotbollspråket är ett mycket trevligt språk – där alla förstår alla, säger Vole.

”De engelska tränarna reser runt i världen för att lära ut fotboll för barn – så detta är de bra på!

Egenutveckling av lokala tränare

”Dessutom har vi med tränare från den lokala fotbollsklubben, som hjälper till i alla träningar som assisterande tränare. Detta ger föreningen möjlighet till utbildning och utveckling för att lära sig nya övningar under de tre dagar som LFC är på plats, som de sedan kan använda sig av i sitt arbete med att fortsätta utveckla unga fotbollsspelare i klubben, säger Vole.

Liverpool Way Award

”Vi ser många duktiga fotbollsspelare runt om Skandinavien, och klubbens engagemang är unikt i det här sammanhanget. Tillsammans med den lokala klubben som är medarrangör kan vi odla fram ännu fler fotbollsspelare, och sprida mer fotbollsglädje, säger Vole.

För att understryka denna del har fotbollsskolan ett pris som går till den spelare som bäst uppträder efter "The Liverpool Way".

"The Liverpool Way Award" delas ut till den spelare som både på och utanför planen uppfyller LFC: s fyra värden. De fyra värdena som man kollar efter är ambition, engagemang, värdighet och gemenskap, för sig själv och sina lagkamrater. Vinnaren får träna med LFC Academy i självaste Liverpool.

Sommar Tour

Fotboll School Summer Tour 2016 börjar i juni på Åland och i Järfälla, och fortsätter sedan till Glanshammar, Västerås, Karlstad, Falun, Göteborg, Vårgårda och Löddeköpinge i juli och augusti.

De har en buss för tränare och ledare, och med sig har de också ett stort lager av souvenirer och supporterprylar till försäljning. Souvenir-butiken är öppen varje dag från kl. 09.00 till 15.30.

För ytterligare information och anmälan klicka här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer