Promenadseger för U21

Bild till nyheten Promenadseger för U21
Liverpools reserver träningsmatchade mot Chesterfield på tisdagskvällen och inkasserade en enkel 5-0-seger. Joao Carlos Teixeira svarade för ett underbart mål.

Vänskapsmatchen på Proact Stadium i Chesterfield spelades för att dra in lite välbehövliga pengar till klubbens akademi.

Det tog bara 22 sekunder innan den 18-årige amerikanen Brooks Lennon öppnade målskyttet och en halvtimme senare var han framme på nytt, framspelad av pigge Ryan Kent som själv gjorde 3-0 före paus.

Det blev alltså en väldigt enkel resa för managern Michael Beale och hans unga manskap. I den 61:a minuten bytte han in sex nya spelare.

Den verkliga läckerbiten svarade Joao Carlos Teixeira för då han i den 75:e minuten lobbade bollen över den utrusande målvakten.

Kane Lewis, 18, debuterade för övrigt i U21-tröjan som högerback och skötte sig med den äran.

Chesterfield U21-Liverpool U21 0-5 (0-3)

Målen: 0-1: (1) Brooks Lennon, 0-2: (30) Brooks Lennon, 0-3: (38) Ryan Kent, 0-4: (75) Joao Carlos Teixeira, 0-5: (77) Jerome Sinclair

Liverpool U21: Bogdan, Lewis, Hart, Brewitt, Jones, Virtue, Kent, M Gomes, Lennon, Phillips, Teixeira.

Avbytare: Whelan, Firth, Ejaria, Maguire, Polgar, Sinclair, O’Hanlon, Alves.