Rykteskarusellen

Bild till nyheten Rykteskarusellen
Spekulationerna har redan satt fart och ju närmare transferfönstret vi kommer desto mer ''silly'' blir silly-season.

Enligt franska tidningen L'Equipe, ska förhandlingar med AS Monacos mittfältare Thomas Lemar ha inletts. Sedan sin debut för Monaco (2015) har 20-åringen mäktat med 5 mål på 18 framträdanden för den franska klubben. Nu länkas han kraftigt samman med en flytt till Anfield om man vågar sig tro på L'Equipes journalister. 

Jürgen Klopp ska vara intresserad av Bernd Leno, varpå ''Kloppo'' ska ha skickat personal för att scouta den lovande tyske målvakten. Detta enligt den tyska tidningen, Kicker, som tror sig Leno bli en som kommer att ta över första platsen från Simon Mignolet.

Valencia för att slutföra en affär för Shkodran Mustafi. Den 24-årige mittbacken har under denna säsong gjort 41 framträdanden och satt dit två baljor för Valencia. Mustafi har gjort 10 landskamper för Tyskland och väntas bli en del av Joachim Löws EM-trupp.

Andriy Yarmolenkos agent Vadim Shabliy har inte varit diskret när det har kommit till förhandlingar över en potentiell ny klubb för sin klient. Agenten delade en video på sitt privata instagramkonto som bekräftar att han har varit på Liverpools kontor i London.
Den 26-årige yttern har haft en lysande säsong där han har mäktat med 13 mål på 22 ligastarter, vilket i sin tur innebär att han står för 80 mål på totalt 193 matcher i sin karriär.

Borussia Dortmund har nyligen gjort klart med Bayern München angående sin mittbacks klippa Mats Hummels, i vilken affär Bayern München hoppades på att få skicka hem Mario Götze som en del i värvningskostnaderna. Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke har insisterat på att det inte kommer att röra sig om några ytterligare förhandlingar med Bayern München angående mittbackens övergång.
''Vi har satt en transfersumma som är oförhandlingsbar. Antingen betalas den till 100% eller så blir en försäljning inte av'', har Watzke uttalat sig.
Detta menar diverse källor ska ha gett Liverpool och Jürgen Klopp ytterligare försprång till att kamma hem den offensive mittfältaren.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer