Kent bakom U21-segern

Bild till nyheten Kent bakom U21-segern
Ryan Kent svarade för ett mål och ett assist när U21 besegrade Norwich med 2-1 hemma på The Academy i säsongens sista hemmamatch.

Managern Michael Beale mönstrade ett starkt lag, men värdarna fick ändå en tuff öppning då Middleton gav Norwich ledningen i den 18:e minuten efter slarv av bland annat Flanagan i Liverpoolförsvaret.

Men bara fem minuter senare kvitterade Ryan Kent efter ett fint anfall och förarbete av U21-debutanten Ovie Ejaria och Joao Teixeira. Kent avslutade snyggt på Ejarias framspelning.

Det dröjde ända till den 79:e minuten innan Liverpool lyckades få in segermålet.

Backbjässen Lloyd Jones ångade in i straffområdet på ett hårt och välplacerat inlägg av Ryan Kent och knoppade in 2-1. Målet skickade för övrigt Norwich ur U21-serien.

Michael Beale var nöjd med den inkasserade trepoängaren:

"Stark insats av oss och roligt för Ryan Kent som låg bakom båda målen. Vi skapade en hel del och borde väl ha gjort ett par till mål."

Matchens lirare: Ryan Kent var alert och låg bakom det mesta i offensiven.

På minuskontot: mittbacken Tiago Ilori tvingades kliva av med skada i den 53:e minuten.

Liverpool U21: Bogdan, Flanagan (McLaughlin 46), Lloyd