Färdigspelat för Markovic

Bild till nyheten Färdigspelat för Markovic
Det mesta talar för att utlånade Lazar Markovic har spelat färdigt för säsongen med turkiska Fenerbache. Men när pre-season drar igång i juli förväntas han vara på plats på Melwood igen för att försöka impa på Jürgen Klopp.

22-årige Markovic har inte spelat i turkiska ligan sedan i februari på grund av en hamstringskada och tidningen Fanatik rapporterar nu att den inte läker som den ska och att serben troligen tvingas till vila resten av säsongen.

Den kvicke yttern har varit svårt skadedrabbad och bara spelat 14 matcher för Fenerbache.

"Jag vill spela och bidra till laget, men skadorna har gjort att jag tappat motivation. Jag är extremt frustrerad", säger Markovic.

I mars var han på återbesök på Melwood och träffade Jürgen Klopp, som uttalat att han välkomnar tillbaka spelaren när försäsongen drar igång. 

Då kommer han även att få sällskap av den 20-årige landsmannen Marko Grujic i Röda Stjärnan, om det nu kan vara till någon hjälp för att få Liverpoolkarriären på rätt köl?

Klopp yttrade att de haft ett samtal och att det är upp till Markovic att leverera när han återvänder. Laget har dessutom brist på kantspelare.

"Vi kommer att behöva en stor trupp som en följd av EM-slutspelet. Pre-season kommer att vara ett tillfälle för spelarna att visa vad de står för och sedan kommer vi att ta beslut", sa Liverpoolmanagern.

Lazar Markovic gjorde tre mål på 23 matcher (11 som inhoppare) under sin första säsong efter övergången från Benfica. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer