Dortmund vände och vann

Bild till nyheten Dortmund vände och vann
Borussia Dortmund vann en viktig match i helgen, trots skador på två nyckelspelare.

Borussia Dortmund, Liverpools motståndare i Europa League på torsdag, vann med 3-2 över Werder Bremen igår, efter att ha legat under 2-1.

Pierre-Emerick Aubameyang gav Dortmund ledningen åtta minuter efter paus på Signal-Iduna Park, men Werder Bremen kom tillbaka starkt och tog ledningen efter två snabba mål.

Men Dortmund gav aldrig upp, och inhopparna Shinji Kagawa och Adrian Ramos gjorde varsitt mål efter de kommit in och gav Dortmund ett bra genrep inför mötet med Liverpool på torsdag.

Dormtund ställde följande lag mot Bremen: Bürki, Bender, Piszczek, Ginter, Schmelzer (Ramos 80), Mkhitaryan, Reus (Pulisic 80), Castro, Weigl, Durme (Kagawa 74), Aubameyang.

Ej använda avbytare var: Weidenfeller, Joo-Ho, Leitner, Sahin.

Det är värt att notera att Ilkay Gundogan och Neven Subotic inte var med i truppen på grund av skada. Subotic befaras vara borta för resten av säsongen, och Gundogan missar troligtvis matchen mot Liverpool.

Källa: Liverpool.no