Hendo: Vi saknar stabilitet

Bild till nyheten Hendo: Vi saknar stabilitet
Jordan Henderson menar att Liverpools högsta nivå är tillräckligt bra, men att de saknar stabilitet i sitt spel.

Henderson påpekar att gårdagens match mot Tottenham var ett exempel på att Liverpool kan matcha vem som helst i Premier League.

”Det var en bra fotbollsmatch att spela, säger han till Liverpool Echo.

”Tottenham är ett mycket bra lag, och vi såg det. Men vi gjorde det bra och skapade flera bra chanser. Om vi hade varit lite mer hänsynslösa framför mål kunde vi ha tagit tre poäng, men i slutändan var oavgjort ett rättvist resultat, fortsätter Liverpool kaptenen.

”Jag förklarade tidigare under säsongen att bristande stabilitet har kostat oss dyrt. Vi har levererat föreställningar av bästa kvalitet i vissa matcher, och fått några bra resultat. Men i andra matcher när vi inte kommit upp i nivå, har vi varit tvungna att betala för det.

”Vi har haft en blandning av dessa prestationer, och det är något vi måste förbättra. Men jag tror att vi är på väg i rätt riktning. Vi blir bättre hela tiden.

”Även om vi förlorade mot Southampton, var den första halveken lysande. I perioder var vi mycket bra igen mot Spurs. Vi hade bara behövt att ha lite mer tålamod med bollen ibland.

”Vi matchade ett mycket bra lag som kämpar för Premier League titeln, så det visar vad vi kan. En annan dag vi skulle ha vunnit det här matchen.

Henderson anser att matchen mot Spurs var den ideala uppladdningen innan bortamatchen mot Borussia Dortmund i Europa League.

”Det var en intensiv match mot Tottenham, och jag är säker på att det kommer att bli en intensiv match mot Dortmund. Detta var ett bra test inför torsdagens match och vi är redo för det, avslutar Henderson.

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer