Ojo sänkte Middlesbrough

Bild till nyheten Ojo sänkte Middlesbrough
Sheyi Ojo gjorde båda målen då Liverpool U21 besegrade Middlesbrough med 2-1.

Liverpool spelade dessutom stora delar av matchen med bara tio man sedan kaptenen Cameron Brannagan tilldelats rött kort. 

Jon Flanagan spelade hela matchen och såg stark ut på sin högerbacksposition. Tiago Ilori, Adam Bogdan och Jose Enrique fick också värdefull matchträning.

Midds tilldelades en straffspark i den 28:e minuten, som Adam Bogdan räddade. Sex minuter senare tog gästerna ändå ledningen. Cameron Brannagan fick rött kort direkt då han kapat Jordan Jones och den efterföljande frisparken satte Arnel Jakupovic säkert i nätmaskorna.

Men trots reducerat manskap svarade Liverpool för en mycket stark andra halvlek. Sheyi Ojo kvitterade i den 53:e minuten, då han skar in från vänsterkanten och sköt. 

Sedan såg det ut som att lagen skulle dela på poängen, men i den tredje övertidsminuten kapades Ojo i straffområdet och den talangfulle yttern satte själv straffsparken i nät. 

U21-managern Michael Beale:

"Jag är väldigt glad över att grabbarna klarade av att vända och vinna den här matchen, vi förtjänade det också. Jag tycker att att Cameron fick ett väldigt strängt straff, men spelarna ska ha credit för att de visade karaktär."

En smolk i glädjebägaren var att inhopparen Matty Virtue tvingades bäras av planen med en ankelskada.

På söndag har U21 hemmamatch igen då Sunderland kommer på besök till Deva Stadium i Chester. Matchen visas på LFCTV med avspark är kl 13.

Liverpool U21: Bogdan, Flanagan, Enrique, Ilori,
Maguire, Brannagan, McLaughlin, O’Hanlon (Virtue) (M Gomes), Sinclair
(Lennon), Kent, Ojo. Avbytare: Firth, Hart.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer