"Studge" startman på söndag?

Bild till nyheten "Studge" startman på söndag?
Det osade klass om Daniel Sturridge så fort han hoppade in mot West Ham. Nu ska Jürgen Klopp ta ett snack med både "Studge" och det medicinska teamet innan han tar beslut om vilka anfallare som startar mot Aston Villa på söndag.

26-åringen gjorde sin första tävlingsmatch på drygt två månader och imponerade direkt med sin bländande teknik och speluppfattning. Laget kändes genast giftigare.

Man skymtade också några leenden från Christian Benteke, som kanske har fått den "lekkamrat" han behöver för att hitta formen i Liverpooltröjan. Trots alla sumpade chanser såg den store belgaren piggare ut än på länge.

Den skadedrabbade anfallaren hoppade in istället för Coutinho efter drygt ett timmes spel och tanken var att han skulle få en halvtimme. Men det blev hel timme på grund av förlängningen. 

Jürgen Klopp utesluter inte att Sturridge startar mot Aston Villa på Villa Park.

"Men jag måste snacka med Daniel och med läkaren och hela det medicinska teamet innan jag fattar beslut."

"Daniel var strålande och det är härligt att vi också har fått tillbaka Divock Origi och Philippe Coutinho. Vad vi behöver nu är att hitta en stabilitet i startuppställningarna."

Klopp berömde också Christian Benteke, trots att han brände ett otal antal lägen.

"Frågar du 80-90 procent av alla forwards i världen – oavsett om de är bra eller inte – så kan de berätta att de har gått igenom samma sak. Det är som det är. Det enda är att fortsätta att jobba, finns ingen annan lösning."

"Christian gjorde en bra match utan att få med sig den optimala avslutningen. Men han jobbade hårt och det var ett klart steg framåt. Det är bra för oss och det är bra för honom", sammanfattade Liverpoolmanagern.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer