Allen: Helt underbar känsla

Bild till nyheten Allen: Helt underbar känsla
Hjältarna som fixade finalbiljetten till Wembley: Simon Mignolet som knep två straffar. Joe Allen som sköt den avgörande straffen. "Det här betyder så otroligt mycket, en fantastisk känsla", sa Allen efteråt.

Båda har fått utstå en del hätsk kritik den här säsongen. 

Mignolet varvar bländande räddningar med darriga insatser, men har ändå nyligen tecknat ett nytt femårskontrakt.

Joe Allen förväntas lämna i sommar, ryktas om en transfer tillbaka till moderklubben Swansea. Men "lille Joe" har på den senaste tiden lyft sitt spel och svarat för flera starka inhopp och två mål.

Walesaren sköt också den 14:e och avgörande straffen i nät och skickade Liverpool till Wembley, medan Simon Mignolet knep två straffar från Peter Crouch och Marc Muniesa.

"Vi gjorde det svårt för oss själva, men samtidigt blir det ju lite mer spännande på det sättet", kommenterade Allen efteråt.

"Atmosfären efter att straffen gick in var otrolig och nu längtar vi allihop till Wembley."

"Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite nervös när jag fick fram, men jag hade bestämt för vart jag skulle slå den innan. Hela Anfield lyfte och det är precis fotboll handlar om – en underbar känsla!"

Drama tycks vara synonymt med Liverpool just nu, med tanke på den svettiga 5-4-segern mot Norwich i helgen och tisdagskvällens straffdrama.

"Det är förmodligen inte så bra för stressade hjärtan, men det är definitivt spännande."

"Vi jobbar fortfarande på att försöka hitta en stabil form och vi är säkra på att vi kommer att kunna rätta till alla våra misstag. Om vi bara kan bygga vidare på vårt momentum så kan resten av säsongen bli ett stort lyft."

"Stabilitet är nyckeln."

25-årige Allen passade också på att berömma Jon Flanagan, som startade för första gången på 626 dagar i Nathaniel Clynes skadefrånvaro.

"Att starta en semifinal efter att ha varit borta så länge är ingenting annat än otroligt."

"Vi andra kan knappt tro det, men det sammanfattar också Flanno – det är sådan han är!"

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer