Tredje raka segern för U21

Bild till nyheten Tredje raka segern för U21
Efter en blytung höst har reserverna fått en desto bättre start på 2016. I går kom tredje raka segern i liga och cup då en stark elva lyckades tvåla dit Tottenham med 2-0.

"The Reds" tog ledningen i den 13:e minuten på en frispark från Ryan Kent – ett skott som Spurskeepern borde ha tagit.

I den 56:e minuten fastställde Jerome Sinclair slutresultatet efter ett snyggt anfall där alla trodde att duktige Sheyi Ojo hade "målat" men repriserna visade att Sinclair styrde in bollen.

Förre Spursmittfältaren Kevin Stewart blev utvisad tio minuter från slutet då han klumpigt drog på sig sitt andra gula kort.

Michael Beales unga manskap har nu vunnit tre raka matcher; Southampton och Tottenham i U21-serien och en cupseger över Leeds.

LIverpool U21: Adam Bogdan, Matthew Virtue-Thick, Steven Caulker, Jose Enrique, Sam Hart, Kevin Stewart, Cameron Brannagan (c), Pedro Chirivella, Ryan Kent, Jerome Sinclair, Sheyi Ojo.

Avbytare: Joe Maguire, Andy Firth, Harry Wilson, Jack Dunn, Alex O'Hanlon.