Drömmål av Sergi Canos

Bild till nyheten Drömmål av Sergi Canos
Utlånade Sergi Canos blev matchvinnare för Brentford i bortamatchen mot Reading efter en riktig drömbalja som får en att tänka på Paul Gascoignes glansdagar! Se klippet här.

Canos hoppade in efter en dryg timmes spel och tretton minuter senare noterade han sig för segermålet (2-1) på Madejski Stadium i Reading.

En riktig delikatess av den 18-årige spanjoren, som kom till Liverpool från Barcelona sommaren 2013. Kolla här!

"Ett helt sjukt mål, det kan inte ha varit jag!" sa mittfältaren till Brentfords officiella hemsida efter matchen.

Canos står noterad för tre mål på 17 matcher för Championship-klubben.

Varken Andre Wisdom eller Tiago Ilori var med på planen när Norwich hemmaslog Aston Villa med 2-0. Duon är skadade.

Sheyi Ojo hoppade in i den 88:e minuten då Wolverhampton bortavann på The Valley mot Charlton med 2-0.

Lawrence Vigouroux gjorde en kanonmatch i buren för Swindon mot Burton Albion, men tvingades till slut släppa en straff förbi sig i den 77:e minuten.

I ett annat League One-möte blev yttern Ryan Kent utbytt i andra halvlek när Coventry spelade 1-1 borta mot Chesterfield.

Lazar Markovic spelade hela matchen när Fenerbache vann med 2-1 över Sivasspor i den turkiska superligan.