Bogdan: Handlade inte om nerver

Bild till nyheten Bogdan: Handlade inte om nerver
Adam Bogdan tog omedelbart på sig skulden för sitt ödesdigra misstag i den nesliga 0-3-förlusten mot Watford. "Jag skyller inte på någon annan, jag kan bara lära mig av det här", säger ungraren.

Det blev en mardrömsstart i Premier League-debuten för Liverpool i Simon Mignolets frånvaro.

I den tredje minuten på Vicarage Road skulle målvakten plocka ner bollen efter en vänsterhörna, men tappade lädret och i villervallan lyckades Watfords Nathan Ake få den över linjen. 

Domare Mark Clattenburg dömde mål, trots att det i ett första skede var tydligt att Bogdan hade greppat bollen med båda händerna innan han fumlade med den. Men inga protester hjälpte.

"Jag hade båda händerna på den, men vi snackar om en halv sekund. Det är inte lätt för domaren att se det. Om jag hade tagit den första bollen så hade det inte hänt", menar 28-åringen.

I ett senare skede var det ytterst nära en ny tabbe då Bogdan boxade bollen rakt i ansiktet på Lucas Leiva i eget straffområde, som var på vippen att gå i mål.

"Jag är tvungen att tänka över den här matchen igen. Jag gjorde en tabbe som jag måste lära mig av. Jag kände mig bra, så det handlade inte om nerver. Jag har tränat hårt för att få den här chansen och så började det med en mardröm."

"Jag skyller inte på domaren eller någon annan. Nu åker jag hem och fortsätter att träna hårt."

Källa: Liverpool Echo


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer