Wisdom: Liverpool-drömmen är inte död

Bild till nyheten Wisdom: Liverpool-drömmen är inte död
Andre Wisdom säger att hans långsiktiga framtid är på Anfield - och att Jürgen Klopp har gett honom förtroende om att hans Liverpool-dröm är inte är död.

Wisdom skrev ett nytt fyraårigt kontrakt med Liverpool i somras innan han gick på lån till nykomlingen, Norwich.

22-årige Wisdom har gjort fem ligamatcher för ”kanariefåglarna” - något som kommer att gynna honom när han återvänder till Anfield i maj.

"Min framtid är definitivt i Liverpool eftersom det är min dröm och det är vad jag vill uppnå, säger Wisdom.

"Jag har haft ett snack med honom (Klopp) för att se hur jag ligger till och hur framtiden ser ut. Han sa att jag bara skulle fortsätta, få så mycket erfarenhet som jag kan fortsätta att arbeta hårt och framför allt njuta av min fotboll. Jag är 22, och inom fotbollen, är jag inte så ung längre.

"Min situation är egentligen inte ändrad. Jag kom till Norwich i början av säsongen för att få mer erfarenhet och spela fler matcher så målet förblir detsamma. Självklart är jag i kontakt med den nya managern och personalen i Liverpool men mina planer här förblir lika.

Har imponerats av Liverpool sedan Klopp tog över rodret på Anfield.

"Jag såg dem slå Southampton häromdagen med 6-1 och det är spännande. Jag är ett också ett fan, så jag gillar att titta på det och naturligtvis håller jag kontakten med några av killarna. Jag önskar dem all lycka för resten av säsongen.

"Det är bra för unga spelare att få en chans, som jag gjorde när jag fick min chans under Brendan Rodgers så jag önskar Connor Randall och alla andra killar som kommer fram all lycka. Jag ser inte mig själv som en av de yngre längre, avslutar Wisdom.

Källa: Liverpool Echo


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer