Bilder: Gerrard tillbaka i Liverpoolstället

Bild till nyheten Bilder: Gerrard tillbaka i Liverpoolstället
Steven Gerrard är tillbaka på Melwood och tränade idag med sina gamla lagkamrater.

Den forne lagkaptenen är angelägen om att behålla sin kondition medan han är hemma på Merseyside under upphållet från MLS.

Gerrard talade förra veckan på BT Sport om hur mycket han såg fram emot att se hur Jürgen Klopp arbetar under träningen, medan han försöker hålla sig i trim innan han reser tillbaka till Kalifornien i januari.

"Jag är mycket glada över komma tillbaka, självklart jag har varit där under en mycket lång tid och jag har nu varit borta under en kort period, men jag ser fram emot att gå in i det nya upplägget att ha en tittat på allt taktiskt från Klopp, vad han kräver av sina spelare och hur mycket han har förändrat sedan Brendan era.”

"Man ser honom bara i dessa intervjuer och du bara älskar att titta honom. Han har en smittsam personlighet och jag är glad över att få spendera lite tid med honom. "

Liverpool-managern har sagt att 35-åringen kan komma till Melwood så ofta som han vill och de båda har redan träffats, där Gerrard självklart fick en av Klopps berömda kramar.

"Jag fick en av honom, det är ganska trevligt. Han får dig att må bra. Han har entusiasm och han får spelarna känner sig speciella.”

"Jag är en före detta spelare och när jag gick ut från hans kontor hade jag en riktigt bra känsla och kände mig säker. Det är vad han ger, han lyfter hela klubben, fansen, supportrarna, personal och han har fått Liverpool att spela riktigt bra."

Gerrard var tillbaka på Anfield tittade på sin gamla lagerkamrater när de slog Swansea med 1-0 igår.

Källa: Liverpool Echo


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer